0318 - 209 439

Menu

Stage Online Marketing

Jij bent geïnteresseerd in een stage bij Timbee Internet Marketing? Tof! En dat snappen we. Timbee is namelijk de ideale plek om meer te leren over online marketing. We zijn een jong bedrijf dat hard aan het groeien is.

Jezelf ontwikkelen vinden we super belangrijk. Als je bij ons stage komt lopen, weet je zeker dat je veel leert over online marketing, maar ook jezelf hebt laten zien.

We snappen dat je nu niet kan wachten om bij ons te solliciteren, maar wij verwachten natuurlijk ook wat van jou! Wat we zoeken?

De ideale stagiair(e)

  • Een enthousiasteling die niet van 9 tot 5 met online marketing bezig is, maar 24/7. Dat betekent natuurlijk niet dat we van je verwachten de hele dag aan het werk te zijn. Maar (online) marketing moet wel in je bloed zitten.
  • Iemand die retegoed is in het schrijven van teksten.
  • Iemand die een HBO studie doet in de richting van communicatie of marketing.
  • Iemand die zelfstandig, maar ook in teamverband kan werken.

Op een rijtje wat wij jou (onder andere) te bieden hebben:

  • Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Een leerschool
  • Een gezellige lunch
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Vrijdagmiddagborrel met een potje tafeltennis (of niet)

Zo ziet een gemiddelde werkdag eruit

Het is moeilijk te omschrijven hoe een gemiddelde werkdag er bij Timbee uit ziet, omdat geen dag hetzelfde is. We houden ons met zijn allen in ieder geval dagelijks bezig met het optimaliseren van websites, zodat onze klanten hoger in Google komen dankzij SEO. Ook social media marketing is één van onze dagelijkse bezigheden, zowel organische als betaalde berichten gaan we niet uit de weg. Van strategie tot uitvoering zijn we bezig voor de klant. Hoe gaan we de online zichtbaarheid van onze klanten vergroten? Die vraag staat centraal.

Lijkt online marketing je ontzettend interessant, maar weet je er nog weinig van af? Geen probleem. We leren het je graag. Als je al wel enige ervaring hebt met online marketing is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

We zijn continu op zoek naar stagiaires! Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Mail dan vandaag nog je CV en motivatie naar [email protected]. Als je nog vragen hebt, mag je ook altijd even bellen naar 0318 – 209 439.

 

Ons team

Peter van Aalderen

Designer & bang voor z'n agenda

Robin Warlich

SEO specialist & dagelijks verbaasd

Florian Franken

Marketing Data Analist & gek op groen