Stage lopen bij Timbee

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Sinds een maand loop ik stage bij Timbee! Hier lees je wat ik vind van stage lopen bij Timbee in Veenendaal.
Ik vertel over het zoeken van een stagebedrijf, waarom ik uiteindelijk voor Timbee heb gekozen en wat ik tot dusver heb geleerd.

Geschreven door Dylan Veldhuizen

Stagiair & dromer

5 min. 23-02-2021

Hoe ben ik bij Timbee gekomen?

Oorspronkelijk ben ik webdeveloper, maar heb ik nooit iets van SEO of SEA gesnapt. Ik kan websites designen en realiseren, maar bezoekers naar je website krijgen vind ik moeilijk. Dus ben ik gaan zoeken naar SEO Veenendaal om zo een bureau te vinden voor een stageplek.

Toen kwam ik op Timbee uit en zag ik dat er veel meer komt kijken bij online marketing dan alleen SEO. Er is hier bij Timbee een multidisciplinair team aanwezig met ieder zijn eigen specialiteit. Dit leek mij een goede kans om van alles wat te kunnen leren.

Waarom Timbee?

Als derdejaars Communicatie en Multimedia student is een half jaar stage lopen onderdeel van mijn studie. Voor mij was dit een mooie kans om iets nieuws te proberen. Internet Marketing leek mij een leuke uitdaging, maar wat ik precies wilde leren wist ik nog niet.

Bij Timbee dacht Marion graag met mij mee en kwam zo met een unieke oplossing. Mijn eerste maand werd opgedeeld in SEO, SEA en social media marketing. Hierdoor kan ik eerst kennismaken, en daarna specialiseren. Nu is iedere dag in de week verbonden aan een bepaalde tak van online marketing. Zo leer ik op maandag meer van SEO en de dag erna meer van SEA.

Dylan stagiair

Wat vind ik van Timbee na mijn eerste maand?

Timbee is een bedrijf vol gedreven jonge mensen, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Je merkt dat je vanaf dag één mee kunt denken en betrokken wordt bij belangrijke overleggen, brainstormsessies en je mag direct eigen inbreng geven. Je kunt eigenlijk per direct aan de slag. In mijn geval vond ik een stukje flexibiliteit belangrijk en dat werd ook aangeboden. Dat maakt voor mij dat Timbee een erg fijne stageplek is, je krijgt de tijd om je te ontwikkelen met alle hulp die je nodig hebt.

Raad ik het aan om bij Timbee stage te lopen?

Als je wilt ontwikkelen op één van de volgende vlakken:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing

Dan raad ik het zeker aan, je hebt echt het idee dat je onderdeel uitmaakt van het team, en dat maakt stage lopen betekenisvol en leerzaam.

Mijn stageperiode loopt 18 juni 2021 af en bij Timbee zijn ze altijd op zoek naar nieuwe stagiaires. Ben jij op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op.

Timbee denkt graag mee en kan altijd schikken wat betreft afwijkende schoolperiodes.