0318 - 209 439

Menu

30-01-2018

Na 9 maanden bij Timbee als conversie specialist te hebben gewerkt ga ik nu het avontuur aan in Amerika. Dit is geen onbekend terrein voor mij, want Ik heb hiervoor al eerder in Amerika gewoond voor mijn studie en voetbalcarrière. Dromen moet je blijven volgen en ik ga dan ook terug om samen te wonen met mijn Amerikaanse vriendin en om de combinatie tussen topsport en studie aan te gaan.

Een nieuwe droom in Amerika

Ik zal in mei mijn MBA starten in Birmingham Alabama en daarnaast zal ik gaan voetballen voor de Birmingham Hammers die uitkomen op het derde niveau in Amerika.

Dconversie specialistit is een kans die ik niet kan laten gaan, maar dat neemt niet weg dat ik een geweldige tijd heb gehad bij Timbee. Je kan je niet voorstellen hoe goed het voelt om in de ochtend naar je werk te fietsen met de gedachte dat het altijd een vernieuwende, uitdagende en leuke dag gaat worden. Ik denk dat ik in deze 9 maanden zo veel kennis en ervaring heb opgedaan die niemand mij meer afneemt.

Ik wil al mijn collega’s daarom ook bedanken voor alles wat ze voor mij hebben gedaan. Het is gewoon een fantastische groep van mensen die er samen een succes van maken. Altijd gezellig samen lunchen en borrelen, maar ook serieus wanneer het moet. De sfeer die je krijgt als je bij het Timbee kantoor naar binnen loopt is niet na te bootsen. We zijn uniek en daarom sterk en waardevol voor klanten.

Mijn tijd bij Timbee

Ook wil ik natuurlijk alle klanten van Timbee bedanken voor de fijne samenwerking. Ik kan zeggen dat ik met veel verschillende branches heb gewerkt die allemaal op hun eig

en manier bijzonder zijn. De bedrijven hebben één ding gemeen en dat is de energie en motivatie die zij in hun bedrijf stoppen. Het is bewonderenswaardig hoe deze samenwerking kan leiden tot zulke mooie resultaten en ideeën. Dit maakt online marketing ook zo leuk en toegankelijk, omdat het nooit over hetzelfde gaat. Elke dag is anders! Ik had me geen betere start van mijn maatschappelijke carrière kunnen bedenken.

Bedankt allemaal!

Wil je mij blijven volgen in Amerika? Voeg me dan toe op LinkedIn!