Met een online marketing bureau haal jij je doelen

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Geschreven door Mandy Downey

Social Media & praatgraag

3 min.

Het aantrekken van klanten is essentieel voor alle bedrijven ter wereld. Zonder klanten heb je immers ook geen inkomsten. Echter is dit niet voor iedereen even makkelijk. Marketing is namelijk een vak apart. Dus wat doe je, als het jouw vak niet is? Een online marketing bureau kan je helpen. Door onze uitgebreide kennis van online marketing, helpen wij onze klanten met het behalen van hun doelen. Dat kunnen wij ook voor jou doen. Geïnteresseerd? Lees snel verder.

De wereld van online marketing

Er zijn vele manieren waarop online marketing bureaus jou kunnen helpen. Of het nou gaat om meer klanten, meer website bezoekers, een betere webshop, meer inschrijvingen voor je evenement of training (oftewel een hogere conversie), het kan allemaal. Een goed online marketing bureau analyseert jouw huidige processen en resultaten en kijk wat er verbeterd kan worden.

Enkele problemen/doelen die veel bedrijven hebben:

  • Je krijgt weinig bezoekers op je website/webshop
  • Je krijgt wel bezoekers op je webshop, maar slechts weinig bestellingen
  • Je wil een hogere omzet bereiken
  • Je wil een betere naamsbekendheid
  • Je wil je klanten informeren over een bepaalde actie
  • Je organiseert een evenement en wil meer bezoekers
  • etc.

Timbee is een online marketing bureau in Veenendaal en kan helpen bij het realiseren van deze doelen of het oplossen van deze problemen. Dit doen wij onder andere door SEO, SEA en social media marketing aan te bieden. Daar vallen vele verschillende werkzaamheden onder, waar voor bedrijven zonder eigen marketingafdeling vaak geen tijd voor is.

Domineer jouw markt met de nummer 1 positie in Google

Iedereen wil bovenaan in Google komen. Wij kunnen je daarbij helpen. Je denkt misschien dat niet iedereen bovenaan kan staan. Er is immers maar één nummer 1 positie. Dat is een terechte opmerking. Echter zijn er miljoenen, zo niet miljarden verschillende zoekopdrachten. De truc is om de juiste te vinden. Zo staan veel van onze klanten voor meerdere zoekwoorden op nummer 1. Daar kom je uiteraard niet zomaar te staan.

Een goede website met relevante, up to date content is noodzakelijk. Daarom kost het ook relatief veel tijd om met SEO bovenaan in Google te komen. Echter is het zeker de moeite waard. Want zelfs als je stijgt van positie 30 naar positie 8, zul je zien dat je veel meer website bezoekers krijgt. Daarom zijn al jouw concurrenten daar nu mee bezig. Als je zelf niet achter wil blijven, zul jij je ook moeten focussen op een goede vindbare website. Met een online marketing bureau weet je zeker dat het goed gebeurt.

Adverteren op Google door een internet marketing bureau

Er is ook een betaalde manier om bovenaan in Google te staan. Je betaalt dan voor advertenties die vaak boven de zoekresultaten getoond worden. Het is dan mogelijk om heel precies te richten op jouw doelgroep. Dit is één van de meest effectieve manieren om meer mensen naar jouw website te lokken en meer producten te verkopen. Deze manier van adverteren op Google heet SEA en onze SEA specialist heeft hier een leuk artikel over geschreven. Die kan je je hier lezen: Google Ads uitbesteden.

Een online marketing bureau geeft inzicht

Het inschakelen van een online marketing bureau zorgt per direct voor een groot verschil. Het verkrijgen van inzicht is namelijk één van de belangrijkste aspecten voor elke onderneming met een website. Inzicht in gegevens zorgt ervoor dat je datagedreven beslissingen kunt maken. Jouw website en online marketingactiviteiten kunnen zo structureel verbeterd worden. Voor het verkrijgen van dit inzicht gebruiken wij onder andere Google Analytics. Wij versturen hiervoor maandelijks een dashboard met alle belangrijkste data naar je toe. Jij kunt dan niet alleen bijhouden hoe goed jouw online business deze maand presteert, maar ook in relatie tot voorgaande maanden. Zo weet je direct of je jouw bedrijf aan het groeien is. Wij houden je dus goed op de hoogte.

Neem contact met ons op

Wij weten alles over Google en hoe je beter gevonden wordt. Echter is dat niet het enige. Wij kunnen je helpen met social media, e-mail campagnes, advertenties en veel, veel meer. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag.