Marion gaat voor een nieuwe uitdaging

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Jarenlang heeft Marion zich ingezet voor Timbee. Nu heeft ze besloten dat het tijd is voor iets nieuws. In dit interview vertelt Marion over haar tijd bij Timbee en wat ze ervan vond. We willen haar bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar veel succes bij haar nieuwe uitdaging!

Geschreven door Robin Warlich

SEO specialist & Gamefanaat

3 min. 21-05-2021

Hoe kwam je eigenlijk terecht bij Timbee?

“Nou ik kwam bij Timbee terecht via Thijs (een collega). Ik heb bij Thijs op de middelbare school gezeten en wij hadden destijds een reünie barbecue waar Thijs ook aanwezig was. Toen hadden we het erover dat we klaar waren met de opleiding en wat we allebei willen gaan doen. Ik liep toen al op de zaterdag stage bij een online marketing bureau en Thijs zei dat Timbee misschien wel iets is voor mij. Ik ben daar vervolgens gaan kijken en begon zo aan mijn avontuur bij Timbee.

Hoe lang heb je er nu gewerkt?

“Ik begon in 2016, in september zou het 5 jaar zijn geweest. Nu dus 4,5 jaar.”

Wat ga je het meest missen?

“Deze vraag zag ik al een beetje aankomen en ik heb erover nagedacht. Sowieso de gezelligheid van het team. Ik voel me hier gewoon heel erg thuis. Ik kon hier 100% mezelf zijn. De klanten ga ik ook erg missen. Ik vind het leuk werk dus ik ga dat zeker missen”.

Waar ben je het meest trots op?

“Ik ben er het meest trotst op dat klanten al jarenlang bij ons zijn en nog steeds blij zijn met ons. En dat er veel klanten extra uren hebben afgenomen omdat ze vertrouwen hebben in wat we doen”.

Wat ga je absoluut niet missen?

“Wat ik niet ga missen zijn klanten die overal hun twijfel bij trekken, terwijl ik weet dat we als team elke minuut die we hebben voor een klant zo goed mogelijk proberen te besteden en dat er klanten zijn die denken dat we dat niet doen. Dat frustreerde me enorm. Wat ik ook niet ga missen is dat niemand hier uit zichzelf de vaatwasser uitruimt”. 

Wat wil je je opvolger meegeven?

“Stel jezelf bij elk ding waar je stress over krijgt de vraag, hoe erg is dit over 5 jaar en behandel elke dag alsof het je laatste is. Dan heb je een stuk minder stress in je leven. Dat betekent niet dat je dingen niet moet doen, maar vaak is het niet zo erg als dat je zelf denkt dat het is. De wereld vergaat niet”.

Heb je nog een laatste woord?

“Ik ga met een gemengd gevoel weg. Ik heb echt met heel veel plezier bij Timbee gewerkt en ik ga het heel erg missen”.

hulp bij nieuwe website