0318 - 209 439

Menu

00:03:00 15-03-2017

Hoe herken je dat je website is verouderd? En hoe kun jij als eigenaar of beheerder van een website hier iets aan doen? Op deze pagina vind je de antwoorden op deze vragen, en proberen we je te helpen om je website weer volledig up-to-date te krijgen. Een verouderde website heeft namelijk een negatieve invloed op de conversie en op de vindbaarheid. De volgende inzichten zullen je helpen om de conversie en vindbaarheid van jouw website te verhogen.

Geen mobiele website

Een verouderde website herken je aan het ontbreken van een mobiele versie van de website. Anno 2017 is het een bittere noodzaak om ook een mobiele website te hebben. We trappen hier wellicht voor sommige een open deur in, echter zien we helaas nog vaak websites voorbij komen zonder mobiele website. Een mobiele website zorgt ervoor dat de bezoeker op zijn of haar mobiele telefoon ook over kan gaan op conversie. Daarnaast zal Google jouw website hoger in de zoekresultaten laten zien, omdat je denkt aan de gebruiker van je website.

Geen snelle website

De snelheid van jouw website is nog steeds een belangrijke valkuil. We zien helaas bij verouderde website dat ze vaak ook traag zijn. Een trage website zorgt ervoor dat de bezoeker afhaakt en niet overgaat tot conversie. Je kunt de snelheid van jouw website hier testen, er wordt hier ook aangegeven hoe je jouw website sneller kunt maken.

Geen mogelijkheid tot plaatsen van content

Het plaatsen van nieuwe content is belangrijk bij het up-to-date houden van jouw website. Op het moment dat je geen mogelijkheid hebt tot het plaatsen van content, zal je website snel overkomen als verouderd. Het plaatsen van content kan via een zogeheten CMS systeem. Vanuit een CMS systeem kun je zelf gemakkelijk content wijzigen en toevoegen, om ervoor te zorgen dat je website niet verouderd.

Geen inzicht in de statistieken

Geen inzicht in de statistieken van je website zorgt ervoor dat je niet weet wat er gebeurt. Hoeveel bezoekers heeft je website? Waar haken de bezoekers af? En hoe lang blijven bezoekers op je website? Op al deze vragen krijg je antwoord door het gebruik maken van Google Analytics. Op basis van deze statistieken kun je aanpassingen en wijzigingen doen aan je website waardoor je ervoor zorgt dat je de website up-to-date houdt.

google analytics installeren

Geen SEO toegepast

Het niet toepassen van SEO zorgt ervoor dat je website snel verouderd waardoor je niet gevonden wordt bij Google. Door het toepassen van SEO zal je website gevonden worden door de juiste bezoekers, lees meer over het toepassen van SEO in de blog search engine optimization: wat is het en hoe werkt het?

Aan de slag met je website?

Is jouw website duidelijk verouderd, maar wil je er weer graag voor zorgen dat je website up-to-date wordt? Neem contact op met de specialisten van Timbee Internet Marketing en we zorgen er samen voor dat je website weer actueel wordt, dat je gevonden wordt door jouw doelgroep en dat jouw doelgroep overgaat tot conversie.

Geschreven door: Thijs

Ga terug naar het overzicht van alle Timbee blogs