0318 - 209 439

Menu

01-02-2018

Eerste stageweek

Even voorstellen…

Hoi! Leuk dat je mijn eerste blog leest. Ik ben Yannick van den Bos, 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie op het Dulon College. Om mijn opleiding succesvol af te ronden loop ik stage bij Timbee Internet Marketing. Vandaag is mijn vierde dag en ik kan nu al zeggen dat ik een hele leuke tijd ga hebben hier.

 

Eerste indruk van Timbee

Ik heb in mijn schoolcarrière al een aantal stages mogen lopen bij verschillende bedrijven, maar Timbee is voor mijn gevoel toch wel een hele nieuwe ervaring. Mijn eerste dagen zijn super verlopen en dit komt grotendeels door de fijne, relaxte sfeer onder mijn collega’s. Het kantoor straalt een soort huiskamergevoel uit en dat werkt heel prettig. Ook is de gezamenlijke lunch erg gezellig en een goed moment om iedereen te leren kennen. Niets moet, maar alles mag bij Timbee.

 

Wat hoop ik te leren

Ik kan nu eigenlijk al zeggen dat ik een hoop heb kunnen leren, terwijl we nog geen week verder zijn. Ik wil in mijn stageperiode veel kennis opdoen over SEO optimalisatie. Weten hoe je hoger in Google komt is erg interessante en waardevolle kennis, waar ik in de toekomst nog veel aan zal hebben. Ook hoop ik een stukje A/B testing mee te krijgen, want daar had ik in eerste instantie nog nooit van gehoord en het lijkt mij heel interessant.

 

Tot slot

Ik denk dat ik hier goed op mijn plek zit bij Timbee en ik heb erg veel zin in de komende periode. Ik hoop veel te leren over online marketing en mijn stageperiode succesvol af te ronden. Bedankt voor het lezen en wellicht tot mijn volgende blog!

 

Groet,

 

Yannick van den bos