0318 - 209 439

Menu

Second opinion betekent inzicht krijgen in hoe je website presteert als gevolg van een investering in internet marketing voor je website. Door de deze tactiek van Timbee kun je sneller inspelen op de online behoefte van de klant om zo te gaan voor het maximale resultaat.  Op deze pagina leggen we uit hoe een second opinion werkt en hoe Timbee dat doet.

Hieruit bestaat een second opinion

  • Analyse van technische aspecten van je website
  • Huidige behaalde posities in Google
  • Linkbuilding check
  • Web analytics

Zo staat je website ervoor

Bij een second opinion kijken we hoe jouw website ervoor staat. Aan de hand van een analyse kunnen we zien hoe jouw website door Google wordt ervaren. Daarnaast kunnen we zien hoeveel jouw huidige investering in internet marketing heeft opgeleverd voor jouw organisatie. We kijken bijvoorbeeld naar punten zoals domein autoriteit, aantal relevante backlinks en de kwaliteit van de content. Uit een deze strategie van Timbee zie je hoe je website ervoor staat. Ook zie je waar er de mogelijkheid is om te verbeteren om te gaan voor maximaal online resultaat.

Second opinion door Timbee

Om je bedrijf sneller te laten groeien is het ontvangen van een second opinion belangrijk. Aan de hand van een dit kom je te weten of je huidige investering in je website resultaat heeft opgeleverd. Deze tactiek aanvragen bij Timbee online marketing Veenendaal? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om voor jouw website een second opinion te doen.

Marion van Bennekom 2
Onze specialist

"Ik geef inzicht in jouw huidige resultaten"