Gratis website analyse

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Benieuwd naar hoe jouw website ervoor staat? Een gratis website analyse betekent inzicht krijgen in hoe jouw website presteert. Dankzij deze gratis analyse heb je helemaal helder wat de huidige staat van jouw website is en waar de verbeterpunten liggen. Hierdoor kun je sneller inspelen op de online behoefte van de klant om zo te gaan voor het maximale resultaat. Op deze pagina leggen we uit wat je krijgt als je een gratis website analyse aanvraagt.

De gratis website analyse bestaat uit:

Om een duidelijk en overzichtelijk beeld te krijgen van jouw website, zullen wij jouw website checken op de volgende punten:

  • Checken van je huidige posities binnen Google
  • Checken van de technische staat van jouw website
  • Checken van de populariteit van jouw website

Je huidige positie in Google checken

Benieuwd naar wat jouw huidige positie in Google is? Het komt vaak voor dat je website op zoektermen ranked waar je in eerste instantie niet direct aan hebt gedacht! Wij brengen overzichtelijk in kaart op welke zoektermen jouw website allemaal ranked.

De technische staat van jouw website checken

Met de technische staat bedoelen we of alles binnen de website werkt naar behoren. Dit gaat van de snelheid van de website, tot de structuur van de website of de mate waarin de website mobielvriendelijk is.

Populariteit van jouw website checken

Hoe populair is jouw website? Dit wordt gecheckt door middel van de domein autoriteit. In onze analyse tonen wij uit hoe populair en betrouwbaar jouw website is bij Google.

Ontvang het resultaat binnen

Om je bedrijf sneller te laten groeien is het ontvangen van een website analyse belangrijk. Aan de hand van deze analyse kom je te weten of je huidige investering in je website resultaat heeft opgeleverd. Deze analyse kun je direct aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

terug naar Tools