Tools

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

De online marketing tools, veel in de vorm van SaaS’en (SaaSjes, SaaZen?), vliegen je tegenwoordig om de oren. Zo zijn er volgens de laatste tellingen meer dan 8000 verschillende online marketing tools waar je gebruik van kunt maken. Alleen al op deze ene webpagina worden meer dan 10 online marketing tools ingezet.

Wij helpen je om wegwijs te worden in een wereld van (bijna) te veel mogelijkheden. We verdiepen ons met plezier in deze wereld. We worden namelijk zelfs een beetje enthousiast van deze wildgroei aan tools. Hierdoor is er namelijk altijd weer kans om een nieuwe tool te vinden die net even beter in elkaar zit of wat gebruiksvriendelijker is. We schromen er ook niet voor om zelf een tool te bouwen, als wat we zoeken nog niet beschikbaar is.

Je hebt tools om te meten, te zenden, te onderzoeken, te scannen en nog veel meer online marketing activiteiten te automatiseren, verbeteren of versnellen. Er zijn een aantal tools die we sowieso voor al onze klanten inzetten, en waar we jou ook graag mee op weg helpen.

Google Analytics & Google Tag Manager

De combinatie van Google Analytics met Google Tag Manager is ijzersterk. Google Analytics geeft je een zeer betrouwbaar data analyse platform en een goede basis aan online marketing data. Deze stevige basis kun je enorm verrijken met custom instellingen in Google Tag Manager.

Google Data Studio

Hoe fijn Google Analytics ook is om data te verzamelen en analyseren, deze data visueel aantrekkelijk presenteren is geen sterk punt van de tool. Maar gelukkig is er Google Data Studio. We richten graag custom dashboards voor je in, zodat alle inzichten die nodig zijn om je beslissingen te nemen op online marketing gebied altijd beschikbaar zijn.

Website Scan

Dit is geen tool op zich, om een website te scannen is zelfs een enorme hoeveelheid tools beschikbaar. Wij maken gebruik van een aantal verschillende tools om de websites van onze klanten continu te scannen, op fouten, maar ook om kansen te spotten. Zo houden we bijvoorbeeld in de gaten of alle links nog werken en hoe snel de website in het gebruik is. Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Vraag nu een gratis website analyse aan!