“We moeten iets met social media”. Klinkt dat bekend, maar is het nog steeds niet van de grond gekomen? Dat is begrijpelijk, maar ook zonde. Het kost tijd, maar kan ook veel resultaat opleveren. Als je de verschillende social media kanalen op de juiste manier weet in te zetten, brengt het vele voordelen met zich mee. Wij helpen je graag bij het inzetten van social media voor jouw organisatie. Wij zijn het social media marketing bureau om jouw social media uit te laten besteden.

De voordelen van social media

Het op de juiste manier inzetten van social media brengt veel voordelen met zich mee. Zo scoor je hoger in Google, door de aanwezigheid en activiteit op social media. Daarnaast zorgt het voor meer websitebezoekers en wordt de naamsbekendheid verhoogd.

Verder kan social media worden ingezet voor het creëren van een band met de doelgroep. Je kunt met de doelgroep in contact komen en gemakkelijk interactie aangaan. Zo wordt de doelgroep een trouwe fan van jouw merk. Dit kan veel goeds doen voor jouw merk en hele goede resultaten opleveren.

Welke media zet ik in?

Dat het werkt, betekent niet dat alle social media kanalen werken voor alle soorten organisaties. Het is belangrijk dat jouw organisatie aanwezig is op het social media kanaal waar de doelgroep ook te vinden is. Dit verschilt nogal per kanaal. Zo vind je op Instagram een vrij jonge doelgroep, terwijl je op Linkedin juist een hele zakelijk doelgroep bereikt. De content op beide kanalen is heel verschillend.

Zet het op de juiste manier in

Wij helpen je graag bij het inzetten van de juiste kanalen en bij het inzetten van social media op de juiste manier. Wij helpen je bij het vinden van je doelgroep en bij het vinden van hun interesses. Zo kunnen we bepalen welke content op welke kanalen gedeeld moet worden. We helpen je bij het ontwikkelen van een social media strategie en het uitvoeren van deze strategie. Ook meten we de resultaten, om te bepalen wat werkt en wat niet werkt. Hulp nodig met social media inzetten of social media uitbesteden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Marion van Bennekom
Onze specialist

"Ik help je meer uit social media te halen"