SEO Check

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Geïnvesteerd in Internet Marketing, maar nog geen resultaat? Met de SEO check van Timbee krijg je inzicht in hoe jouw website scoort op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Om hoger in Google te komen is het van belang om te voldoen aan alle voorwaarden die Google stelt. Op deze pagina wordt uitgelegd waaruit een SEO Check bij Timbee Internet Marketing bestaat.

SEO check aanvragen

Waar een SEO check uit bestaat

Om een duidelijk en overzichtelijk beeld te krijgen van jouw website, zal Timbee jouw website checken op de volgende punten:

  • Checken van je domeinautoriteit
  • Checken van je backlinks
  • Checken van de technische staat van jouw website
  • Checken van je huidige posities binnen Google, zowel landelijk als lokaal.

SEO

Domeinautoriteit checken

De domeinautoriteit heeft te maken met de mate waarin Google de website als betrouwbaar ziet. Het is essentieel dat de domeinautoriteit hoog genoeg is. Onder andere een grotere online aanwezigheid zorgt voor een gestage groei van de domeinautoriteit. Daarnaast zijn Backlinks van groot belang als het gaat om een betere vindbaarheid en een hogere domeinautoriteit. Wij geven je daarom inzicht in de domeinautoriteit van jouw website.

Backlinks checken

Een backlink is een link van een andere website naar jouw website. Deze zijn voor Google erg belangrijk en hebben invloed op jouw domeinautoriteit. Zo bepaalt Google hoe populair jouw website is. Hoe meer backlinks je hebt, hoe meer positieve aanbevelingen van andere websites. Uiteraard gaat het hier wel om kwalitatieve en relevante backlinks. Ben jij benieuwd hoeveel websites er naar jouw websites linken? Wij maken het inzichtelijk voor je.

De technische staat van jouw website checken

Met de technische staat bedoelen we of alles binnen de website werkt naar behoren. Dit gaat van de snelheid van de website, tot de structuur van de website of de mate waarin de website mobielvriendelijk is.

Je huidige positie in Google checken

Benieuwd naar je huidige positie in Google? Vaak rank je op zoektermen waaraan je in eerste instantie niet direct hebt gedacht! Wij brengen overzichtelijk in kaart op welke zoektermen jouw website allemaal rankt. Combineer dit met alle andere checks en je hebt helemaal helder hoe jouw website er op SEO gebied voorstaat.

Testimonial Timbee 3

Vraag een SEO Check aan

Nieuwsgierig geworden naar hoe het met jouw website gesteld is op SEO gebied? Vraag een SEO Check bij ons aan en wij geven je inzicht in de huidige staat van jouw website! Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen