Cursus SEO schrijven

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Begin jij een eigen bedrijf met een website, of ga jij een website bijhouden terwijl dat nieuw voor je is? Onze cursus SEO schrijven is perfect voor mensen die zelf aan de slag willen met websites of webshops en daar graag meer over willen weten. Deze specifieke cursus is speciaal gemaakt voor beginners en wordt gegeven door een echte SEO specialist. De belangrijkste aspecten komen aan bod, waardoor je een goede basis hebt om mee aan de slag te gaan. Bovendien kun je alle vragen stellen aan onze expert die zelf dagelijks met SEO bezig is.

Cursus SEO schrijven voor beginners: Scoor hoger in Google

Als jij een eigen website hebt, wil je natuurlijk dat die goed gevonden wordt in Google. Maar hoe pak je dat aan? Dat leer je in onze cursus SEO schrijven voor beginners. Hoog scoren in Google is niet makkelijk, er zijn namelijk zo’n 200 indicatoren waar je op moet letten. Echter zijn deze niet allemaal even waardevol. Bovendien heb je niet over al die factoren de controle. Door je te focussen op wat echt belangrijk is en waar jij invloed op hebt, kun je behoorlijk ver komen.

Contact opnemen

Met SEO zorg je voor een positieve groei van je website en daarmee je business. SEO zorgt voor:

 • Meer bezoekers op je website
 • Een hogere naamsbekendheid
 • Meer klanten en daarmee een hogere omzet

SEO is daarom een waardevolle vaardigheid om te leren. Met deze Cursus SEO schrijven voor beginners zet je de eerste stap.

SEO

Wat leer je tijdens de cursus SEO schrijven?

Zodra je de cursus SEO schrijven hebt gevolgd, heb je hele praktische kennis die je direct kunt toepassen op je werk. Jouw SEO prestaties gaan daardoor direct verbeteren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Zo werkt Google. Een korte uitleg over hoe Google het internet indexeert en hoe de zoekmachine bepaalt welke pagina bovenaan moet staan.
 • Zoekwoordenonderzoek/keyword research. Welke tools zijn beschikbaar (gratis en betaald) en waar moet je op letten? Tijdens deze cursus SEO schrijven ga je zelf een mini zoekwoordenonderzoek doen! Geen enkele SEO tekst kan immers zonder een zoekwoordenonderzoek succesvol zijn.
 • Schrijven van een SEO geoptimaliseerde tekst. Waar moet je op letten bij het schrijven van een tekst? Op welke on-page rankingsfactoren heb jij invloed en hoe pas je ze toe?
 • Domeinautoriteit. Wat is het en waarom is het belangrijk? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website wordt gezien als betrouwbaar en als autoriteit binnen jouw branche?
 • Interne- en externe linkbuilding. Bied waarde aan je klanten en aan Google.
 • Technische SEO. Zo zorg je ervoor dat je pagina’s hoog blijven scoren in Google en kun je afbeeldingen in je voordeel gebruiken.

Een aantal vragen die we beantwoorden zijn:

 1. Hoe vaak moeten je zoekwoorden voorkomen in de tekst en waar?
 2. Wat is een goede titelstructuur?
 3. Hoelang moet een goede tekst zijn?
 4. Hoe schrijf je een goed leesbare tekst?
 5. Wat verwachten klanten van jouw tekst en hoe voldoe je daaraan?
 6. Hoe zorg je dat Google jouw tekst opmerkt?

Dit zijn slechts enkele vragen die we beantwoorden. Naast het schrijven van een goede SEO tekst, leer je bovendien de basis van de technische SEO. Op die manier kun je van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf. En dat allemaal zonder dat je al gedetailleerde voorkennis hoeft te hebben!

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus SEO schrijven is geschikt voor beginners. Je hebt geen voorkennis nodig over SEO. Wel gaan we er vanuit dat je al een beetje met je eigen CMS overweg kunt. Mensen die deze cursus afnemen zijn vaak:

 • Ondernemers met een eigen website
 • Beginnende marketeers
 • Iemand die een website beheert/gaat beheren en graag zijn/haar kennis wil uitbreiden.

Het enige dat je nodig hebt is een laptop. Omdat deze cursus SEO schrijven voor beginners is, blijft de training praktisch en gericht op de belangrijkste on-page ranking factoren. De cursus duurt ongeveer 2 uur.

Inschrijven

Trainer

De cursus SEO schrijven wordt gegeven door Robin Warlich, SEO specialist bij Timbee. Ik pas de kennis die uit deze cursus zelf dagelijks toe in mijn werk. Met mijn bewezen werkwijze heb ik voor onze klanten vele pagina’s op de eerste pagina van Google gekregen. En tijdens deze SEO cursus laat ik jou precies zien hoe ik dat doe.

 

Op locatie en online

De SEO training is op het Timbee kantoor te volgen in een mooie, daarvoor geschikte ruimte. Daarnaast is de training ook online te volgen. Gedurende de hele training is er ruimte voor vragen. De training is bovendien zowel privé als in een groep te volgen (tot max. 10 personen). Aanmelden kan via de knop hieronder, waarna we een datum en tijd afspreken.

De prijs van onze cursus SEO schrijven

De cursus kost € 350,- excl. BTW per persoon. Mocht je je met meerdere personen tegelijk inschrijven, dan krijgt je 5% korting per persoon aan groepskorting (tot maximaal 20%).

Schrijf je dus snel in met onderstaand formulier! Liever eerst nog een vraag stellen? Bel ons dan op 0318 – 209 439 of mail mij direct even via [email protected].

Inschrijven voor SEO cursus

Schrijf jezelf in voor de cursus SEO schrijven via het onderstaande formulier.
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Op welke datum wil je de cursus volgen?
 • :
  Geef aan hoe laat je wil beginnen. Kies een tijd tussen 09:00 en 15:00 uur.
 • Voer een getal tussen 1 en 10 in.
  Vul '1' in als je alleen komt.
 • Laat je e-mail adres achter zodat we je aanvraag kunnen bevestigen. Je krijgt binnen 24 uur een mailtje.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

De duur van de cursus is afhankelijk van het aantal mensen dat meedoet. Gemiddeld moet je rekening houden met ongeveer 2 uur. Dit kan iets uitlopen als er veel vragen zijn.

Ik weet echt nog helemaal niets over SEO, kan ik deze cursus dan gewoon volgen?

Ja, de cursus SEO schrijven van Timbee is speciaal voor de absolute beginners. Deze cursus helpt je goed op weg zodat je direct van toegevoegde waarde voor je onderneming kunt zijn.

Kan ik de cursus SEO schrijven ook online volgen?

Ja dat kan! Als je de cursus liever op afstand volgt, laat dit dan weten wanneer wij contact met u opnemen.

Moet ik iets meenemen naar de cursus?

Tijdens de cursus heb je een laptop nodig met een internetconnectie. Je kunt gebruik maken van de wifi op ons kantoor. Uiteraard zijn accessoires zoals een muis en oplader handig om mee te nemen. Eten en drinken is niet nodig.

Heeft de trainer veel ervaring?

Robin heeft een HBO diploma Communicatie en is sinds zijn afstuderen elke dag bezig met geweest met SEO. Inmiddels heeft hij enkele jaren ervaring opgedaan en haalt hij goede resultaten voor onze klanten. De manier waarop hij dat doet, brengt hij jou ook bij tijdens deze training. Je kunt dus profiteren van echte praktijkervaring!