Cursus SEO schrijven

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Een cursus SEO schrijven is perfect voor mensen die zelf aan de slag willen met websites of webshops. Deze cursus is speciaal gemaakt voor beginners en wordt gegeven door een professioneel marketingbureau. Jij kunt dus alle vragen stellen aan de experts die hier zelf dagelijks mee bezig zijn.

Cursus SEO schrijven voor beginners: Scoor beter in Google

Als jij een eigen website hebt, wil je natuurlijk dat die goed gevonden wordt in Google. Maar hoe pak je dat aan? Dat leer je in onze cursus SEO schrijven voor beginners. Hoog scoren in Google is niet makkelijk, er zijn namelijk zo’n 200 indicatoren waar je op moet letten. Echter zijn deze niet allemaal even waardevol. Bovendien heb je niet over al die factoren de controle. Door je te focussen op wat echt belangrijk is en waar jij invloed op hebt, kun je behoorlijk ver komen.

Contact opnemen

SEO

Wat leer je tijdens de cursus SEO schrijven?

Zodra je de cursus SEO schrijven hebt gevolgd, heb je hele praktische kennis die je direct kunt toepassen op je werk. Jouw SEO prestaties gaan daardoor direct verbeteren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Zo werkt Google. Een korte uitleg over hoe Google het internet indexeert en hoe de zoekmachine bepaalt welke pagina bovenaan moet komen te staan.
 • Zoekwoordenonderzoek/keyword research. Welke tools zijn beschikbaar (gratis en betaald) en waar moet je op letten? Tijdens deze cursus SEO schrijven ga je zelf een mini zoekwoordenonderzoek doen! Geen enkele SEO tekst kan immers zonder een zoekwoordenonderzoek succesvol zijn.
 • Schrijven van een SEO geoptimaliseerde tekst. Waar moet je op letten bij het schrijven van een tekst? Op welke on-page rankingsfactoren heb jij invloed en hoe pas je ze toe?
 • Domeinautoriteit. Wat is het en waarom is het belangrijk? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw website wordt gezien als betrouwbaar en als autoriteit binnen jouw branche?
 • Interne- en externe linkbuilding. Bied waarde aan je klanten en aan Google.
 • Technische SEO. Zo zorg je ervoor dat je pagina’s hoog blijven scoren in Google en kun je afbeeldingen in je voordeel gebruiken.

Een aantal vragen die we beantwoorden zijn:

 1. Hoe vaak moeten je zoekwoorden voorkomen in de tekst en waar?
 2. Wat is een goede titelstructuur?
 3. Hoelang moet een goede tekst zijn?
 4. Hoe schrijf je een goed leesbare tekst?
 5. Wat verwachten klanten van jouw tekst en hoe voldoe je daaraan?

Dit zijn slechts enkele vragen die we beantwoorden. Naast het schrijven van een goede SEO tekst, leer je bovendien de basis van de technische SEO. Op die manier kun je van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus SEO schrijven is geschikt voor beginners. Je hebt geen voorkennis nodig over SEO. Wel gaan we er vanuit dat je al een beetje met je eigen CMS overweg kunt. Mensen die deze cursus afnemen zijn vaak:

 • Ondernemers met een eigen website
 • Beginnende marketeers
 • Iemand die een website beheert/gaat beheren en graag zijn/haar kennis wil uitbreiden.

Het enige dat je nodig hebt is een laptop. Omdat deze cursus SEO schrijven voor beginners is, blijft de training praktisch en gericht op de belangrijkste on-page ranking factoren. De cursus duurt ongeveer 2 uur.

Inschrijven

Trainer

De cursus SEO schrijven wordt gegeven door Raymond klein Molekamp, SEO specialist bij Timbee. Raymond past de kennis die hij je leert zelf dagelijks toe in zijn werk. Met zijn bewezen werkwijze heeft hij voor onze klanten vele pagina’s op de eerste pagina van Google gekregen. En tijdens deze SEO cursus laat hij jou precies zien hoe hij dat doet.

 

Op locatie en online

De SEO training is op het Timbee kantoor te volgen in een mooie, daarvoor geschikte ruimte. Daarnaast is de training ook online te volgen. Gedurende de hele training is er ruimte voor vragen. De training is bovendien zowel privé als in een groep te volgen (tot max. 10 personen). Aanmelden kan via de knop hieronder, waarna we een datum en tijd afspreken.

De prijs van onze cursus SEO schrijven

De cursus kost € 350,- excl. BTW per persoon. Mocht je je met meerdere personen tegelijk inschrijven, dan krijgt je 5% korting per persoon aan groepskorting (tot maximaal 20%).

 

Inschrijven voor SEO cursus

Schrijf jezelf in voor de cursus SEO schrijven via het onderstaande formulier.
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Op welke datum wil je de cursus volgen?
 • :
  Geef aan hoe laat je wil beginnen. Kies een tijd tussen 09:00 en 15:00 uur.
 • Voer een getal tussen 1 en 10 in.
  Vul '1' in als je alleen komt.
 • Laat je e-mail adres achter zodat we je aanvraag kunnen bevestigen. Je krijgt binnen 24 uur een mailtje.