Organisch: Verhoog jouw online zichtbaarheid

Even kennismaken met elkaar?

0318 – 209 439

Als we het hebben over de term ‘organisch’ bedoelen we de natuurlijke manier van online exposure waar niet voor betaald hoeft te worden. Organisch gevonden worden in de zoekresultaten van Google kan leiden tot een flinke verhoging van het aantal conversies en uiteindelijk de omzet van jouw organisatie. Dat is ook interessant om de lokale markt te bedienen. Maar ook organische exposure op social media kan leiden tot meer websitebezoekers of bijdragen aan een positief merkbeeld. Bij Timbee realiseren we voor jou een organische groei waar je ook echt wat aan hebt, voor zowel de zoekresultaten als social media.

Organische zoekresultaten (SEO)

Om hoger te scoren in Google wordt SEO toegepast voor de website. Dit staat voor Search Engine Optimization, wat wil zeggen dat de website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je hebt een geweldig product of dienst en dit wil je maar al te graag aan de wereld laten zien. Het liefst schreeuw je het van de daken. Maar als niemand je hoort, heeft dat niet echt veel nut.

Met een website werkt dit net zo. Een website kan er prachtig uitzien maar als hij niet wordt bezocht is het eeuwig zonde. Hoger in de organische zoekresultaten van Google komen te staan, is in dat geval een vereiste voor meer bezoekers op je website. Bij Timbee zorgen we ervoor dat je website stijgt in de ranking van Google en dus meer zichtbaar wordt voor potentiële klanten. Uiteindelijk levert dat het volgende voor je op:

  • Meer online zichtbaarheid
  • Geen kosten per klik
  • Sterke landingspagina’s die andere marketingmiddelen ondersteunen
  • Meer bezoekers op jouw website

Hoger in Google

Organische social media

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van veel mensen. En voor bedrijven is dit een handige manier om te connecten met hun doelgroep. Een echte connectie bouw je niet via betaalde advertenties, maar via de organische social media kanalen. Het is namelijk zo dat degene die jouw berichten dan zien ervoor hebben gekozen om jou te volgen. Er is dus al een interesse aanwezig, je hoeft ze alleen nog naar de website te krijgen met de juiste content. Denk hierbij aan content als:

  • Informatieve of amuserende video’s
  • Testimonials van klanten
  • Nieuwsberichten
  • Aankondigingen
  • Lopende of nieuwe campagne’s boosten

Bij Timbee creëren we deze content voor je. Hier komt natuurlijk veel creativiteit bij kijken maar daar hebben wij de juiste mensen voor. Uiteraard posten wij niets zonder het te hebben afgestemd met jou.

online adverteren op social media

Heldere rapportages en unieke strategieën

Online marketing uitbesteden betekent dat er veel dingen tegelijk zullen lopen die soms niet eens direct zichtbaar zijn op de website. Toch is het belangrijk dat je precies weet wat er gebeurt met jouw website en social media. Je wilt natuurlijk weten of jouw geld het uiteindelijk waard is en dat snappen we. 

Wij communiceren daarom maandelijks onze werkzaamheden in een heldere rapportage. Zo weet jij precies waar je voor betaalt. Geen klant is bij ons hetzelfde, dus onze strategieën worden volledig toegespitst op jouw website. En wil je een keer met ons meedenken ergens over, dan ben je altijd welkom op ons kantoor. Bellen mag natuurlijk ook. 

Online marketing Veenendaal

 

Schakel ons in voor organische groei

Wil jij hoger in Google verschijnen met je website en meer halen uit je social media, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Wij stellen een helder plan voor je op die we vervolgens zorgvuldig zullen uitvoeren. Heb je nog vragen of wil je even sparren? Neem dan contact met ons op of kom gerust bij ons langs op het kantoor.