Adverteren op Facebook

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Met meer dan een miljard dagelijkse gebruikers is Facebook een van de grootste en meest bekende social media platformen. Facebook geeft je met Facebook Ads mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Hierom is het een effectieve manier van online adverteren. Op deze pagina leggen wij graag aan je uit hoe adverteren op Facebook werkt, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Zo werkt adverteren op Facebook

  • Stap 1: Kies je advertentie doelstelling. Samen zullen we kijken naar welke doelstelling je wilt behalen met adverteren op Facebook. Wil je bijvoorbeeld meer vind-ik-leuks of wil je juist kliks naar je website?
  • Stap 2: Bepalen van de doelgroep. Facebook Ads biedt de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te bereiken.
  • Stap 3: Het opzetten van de campagne. Het aanmaken van de advertentie. Samen met jou kijken we hoe we de meeste conversie uit je campagne kunnen halen.
  • Stap 4: Bepalen van het budget. Met welk budget kun je de meeste conversie realiseren?
  • Stap 5: Hoppa! De advertentie gaat live!
  • Stap 6: Analyseren en bijsturen. Het is van belang om de advertentie op Facebook goed in de gaten te houden. Worden de doelstellingen behaald? Wat gaan we doen als dit niet gebeurt?

Conversie verhogen met adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook geeft een unieke mogelijkheid tot het verhogen van conversie. Het voordeel van adverteren op Facebook is dat je doelgericht en resultaatgericht online kunt adverteren. Je weet precies welke doelgroep we gaan bereiken, en hoe we die gaan bereiken. Door te kiezen voor een Facebook campagne die aansluit bij je doelgroep zal de conversie van je website verhoogd worden. Hoe we die campagne gaan inrichten? Daar heb je ons voor!

Target er op los

Facebook Ads biedt de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te bereiken. Door het toepassen van de targeting mogelijkheden zal de doelgroep effectief worden bereikt. Facebook Ads maakt onderscheid tussen standaard opties zoals leeftijd, geslacht en interesses en geavanceerde target methoden. Geavanceerde target methoden zijn bijvoorbeeld jouw doelgroep bereiken op basis van hun e-mailadres of door het toepassen van retarget marketing.

Start met adverteren op Facebook

Heb je interesse om te starten met adverteren op Facebook of denk je juist dat adverteren op Linkedin relevanter is? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om samen met jou naar de mogelijkheden van adverteren op Facebook te kijken.