Social media adverteren

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

“Moeten we niet iets met social media adverteren?” Een vraag die vaak wordt gesteld bij veel bedrijven. Een terechte vraag want laten we eerlijk zijn, om de kracht van social media kan niemand meer heen. Iedereen is tegenwoordig te vinden op social media. Het nadeel hiervan is echter dat het steeds lastiger wordt om op te vallen tussen de menigte. Adverteren op social media is daarop hét antwoord. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk om in te zetten want er komt nog best wat werk bij kijken. Wij zorgen ervoor dat je er niet meer naar om hoeft te kijken en nemen het compleet uit handen voor je.

Bereik je doelgroep met social media adverteren

Doordat er zoveel content aanwezig is op social media, is het niet altijd gegarandeerd dat jouw content organisch ook de doelgroep bereikt. Het kan zijn dat je content organisch niet eens op de tijdlijn verschijnt van je doelgroep. Met adverteren wordt dit anders. Je kunt je doelgroep heel specifiek benaderen en jouw advertentie wordt sowieso getoond, uiteraard tegen betaling. Maar wanneer de juiste boodschap en content wordt gecommuniceerd is dit het dubbel en dwars waard.

Altijd helder wat we voor je doen

Bij Timbee vinden we transparantie belangrijk. Dit wil zeggen dat je altijd helder hebt waar we mee bezig zijn en waar we jouw afgenomen uren bij ons aan spenderen. Dit wordt namelijk helder en overzichtelijk elke maand gecommuniceerd in onze rapportages. Onze specialisten houden tot op het kwartier bij wat ze voor je doen. Heb je zelf nog ideeën die je te binnen schieten?  Dan kunnen we daar prima over praten, op het kantoor of via de telefoon.

Het aantal gebruikers blijft stijgen

Social media adverteren zorgt ervoor dat je jouw klanten bereikt, aangezien de kans groot is dat jouw klanten zich daar bevinden. Miljoenen Nederlanders maken gebruik van social media en het aantal blijft jaarlijks stijgen

Social media cijfers
Bron: marketingfacts

Naast het feit dat jouw klanten dus social media gebruiken zijn ze op die kanalen ook nog eens meer ontvankelijk ingesteld. Dit heeft te maken met de reden waarom mensen gebruik maken van social media. Het is voor de lol en niet omdat het moet. Het werkt ontspannend, even mijn instagram bekijken in de trein of mijn meldingen nalopen voor het slapengaan, etc. De socialmedia gebruikers staan open voor de content die ze tegenkomen. Verder is de kans groot dat jouw concurrentie al bezig is met social media en die wil je uiteraard voorblijven.

Social media adverteren uitbesteden

Wil jij aan de slag met social media adverteren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of wat voor resultaten je ermee kan behalen? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Wij kijken specifiek naar de kansen van adverteren op social media voor jouw bedrijf!

search engine optimization