Ads Scan

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarbij je kunt adverteren binnen Google. Het unieke van Google Ads is dat jouw advertentie wordt weergeven tussen de zoekresultaten van Google, waarbij je over het algemeen betaald per klik.  Op deze pagina lees je hoe je een Google Ads campagne kunt verbeteren en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Zo scannen wij Google Ads campagnes

Om inzicht te krijgen in een lopende Google Ads campagne zal onze specialist een scan uitvoeren op alle relevante punten. Er is vaak veel ruimte voor verbetering. Bij een Google Ads scan zal er antwoord worden gegeven op de volgende vragen:

  • Worden alle mogelijkheden van mobiel adverteren via Google Ads benut?
  • Kan er worden bespaart op bepaalde zoektermen?
  • Worden de advertenties op de juiste momenten weergegeven?
  • Welke netwerken zijn er nog onbenut?
  • Hoeveel groei er nog mogelijk is met je Google Ads campagne?

Krijg inzicht met onze Google Ads scan

Google Ads is een effectieve manier om de conversie van je website te verhogen. Aangezien het verhogen van conversie de voornaamste reden is dat je gestart bent, is het van belang dat je deze doelstellingen ook behaald. Met onze Google Ads scan kunnen wij jou inzicht geven in hoe je de Ads campagne kunt verbeteren om vervolgens de doelstellingen van je campagne ruimschoots te behalen. een zoekwoorden onderzoek is van groots belang bij een Ads campagne.

Maak kennis met onze Google Ads specialist

Om een Google Ads scan uit te laten voeren adviseren wij je om contact op te nemen met onze Google Ads campagne specialist. Wij begrijpen namelijk al te goed dat je het maximale rendement wilt halen uit je lopende Google Ads campagne. Door de scan zul je inzicht krijgen in hoe je campagne presteert en waar we, samen met jou, aanpassingen kunnen doen om bijvoorbeeld de conversie doelstellingen van je campagne te behalen.