Campagnes: Online adverteren

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Met online adverteren bereik je in een korte tijd veel potentiële klanten. Dankzij de specifieke doelgroepen die via verschillende platformen te kiezen zijn, kun je zeer gericht online adverteren. Dit betekent vaak hogere omzetten, snelle terugverdienperiodes en veel extra klanten of naamsbekendheid. Zelf niet thuis in het adverteren via het internet? Geen probleem, laat het bij ons uitbesteden!

Online adverteren op verschillende platformen

Online adverteren is heel breed en kan meerdere vormen van advertenties en platformen omvatten. Op elk platform vindt je andere gebruikers en zijn qua geschiktheid dus afhankelijk van jouw doelen. Je kunt onder andere adverteren op:

  • Google
  • Verschillende websites op het internet
  • YouTube
  • Social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn

De verschillende mogelijkheden moeten passen bij jouw doelen. Geen zorgen, onze marketeers weten precies welke vormen van online adverteren het beste past bij jouw business en doelen. Zo behaal je altijd het beste resultaat.

online adverteren op social media

Wat voor jou belangrijk is bij online adverteren

Voordat je online adverteren gaat uitbesteden, is het belangrijk om over het volgende na te denken.

Het budget

Wat is je budget, adverteren op het internet kost geld. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen hoeveel je wil uitgeven.

Je doelen

Wat zijn je doelen? Wat wil je dankzij het adverteren behalen? Wil je meer bezoekers naar je evenement of meer klanten op je webshop? Of misschien wil je gewoon wat meer naamsbekendheid en wat meer gezien worden. Dit is heel belangrijk voor het bepalen van het type online advertentie die het meest geschikt is voor jouw doelen en verwachtingen.

Internet adverteren bij Timbee

Onze online marketeers hebben al veel ervaring met online adverteren. Zo hebben wij al zeer succesvolle en winstgevende campagnes opgezet op Google, LinkedIn en Facebook. Wij weten daarom wat werkt en wat niet werkt. Daardoor bespaar jij tijd, geld en moeite. Tegelijkertijd geniet je wel gewoon van het resultaat. Bovendien staan we bekend om onze transparante werkwijze. Wij maken geen mooie praatjes en spreken ook niet in onverstaanbaar vakjargon. Je krijgt van ons altijd precies te weten wat we doen en welke resultaten dit oplevert. Ook als het een keer tegenvalt.

Wat onze klanten over ons zeggen

Direct uw online adverteren uitbesteden

Adverteren op het internet is de perfecte manier om uw business uit te breiden of te starten. Met weinig budget kan vaak al veel bereikt worden. Het is daarom geschikt voor bedrijven in alle soorten en maten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Eerst nog een vraag stellen? Geen enkel probleem. Wij helpen je graag.

 

Google Ads Campagne starten?

Vertel ons meer over jouw bedrijf, zodat wij jou kunnen helpen!
  • Bijvoorbeeld: (Over ons, locatie, motto)
  • Bijvoorbeeld: (Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service)
  • Bijvoorbeeld: (Lokaal, landelijk, mobiel, desktop)
  • Bijvoorbeeld: (Meer bezoekers, meer conversie, langere sessieduur)