Hulp bij nieuwe website

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Hulp bij nieuwe website? We vertellen je op deze pagina hoe je resultaat kunt behalen met je nieuwe website en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Hulp bij nieuwe website? Zo behaal je resultaat met je website

Stap 1: Zorg voor content. Bezoekers op je nieuwe website willen graag de informatie vinden waar ze naar zoeken. Heb jij niet de juiste content op je website? Dan zal de bezoeker direct je website weer verlaten.
Stap 2: Testen. Door aanpassingen aan de website, zoals het toevoegen van call-to-actions of het toevoegen van content, kan door testen elke bezoeker worden geanalyseerd en worden omgezet in conversie.
Stap 3: Resultaat! Door het meten van de conversie in Google Analytics kunnen we zien op welke plekken op de nieuwe website de bezoeker afhaakt of dat de bezoeker omgezet wordt tot een conversie.

Zorg voor de juiste content

Content toevoegen aan je nieuwe website is de belangrijkste stap om resultaat te behalen. Met de juiste content zorg je niet alleen dat je nieuwe website goed gevonden wordt binnen Google, maar ook dat de bezoeker over zal gaan tot conversie. Op het moment dat een bezoeker op je website komt, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste content. Door het inzetten van content marketing zul je resultaat behalen met jouw nieuwe website.

WordPress, Magento, Drupal of een ander CMS?

Elke website heeft een CMS (Content Management Systeem). Dit systeem zorgt ervoor dat je content kunt aanpassen en toevoegen aan de website. Met het CMS kun je de inhoud van de website beheren. Er zijn een aantal verschillende CMS systemen die wereldwijd gebruikt worden, zoals WordPress, Drupal of Magento. Het is ook mogelijk om een website te laten bouwen in een ‘custom CMS’. Dit betekent dat je de inhoud van je website kunt beheren met een op maat gemaakt systeem. Het Team van Timbee heeft ervaring met elk CMS. Hierdoor kun je met je nieuwe website direct geholpen worden door een van onze specialisten.

Timbee helpt met jouw nieuwe website

Om je bedrijf sneller te laten groeien is hulp bij je nieuwe website van belang. Hulp nodig bij je nieuwe website? Een zoekwoorden onderzoek nodig? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om te helpen met het behalen van resultaat op je nieuwe website.