Strategie online marketing

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Er zijn in principe twee manieren om je doelen te behalen.

De eerste is gewoon ergens aan beginnen. Geen plan, geen planning, geen idee en uiteindelijk ook geen succes.

De tweede manier is met een uitgedachte strategie online marketing. Je stelt doelen op, je denkt na over hoe die doelen het beste te behalen zijn en plant je werkzaamheden in. Met KPI’s houdt je je voortgang bij en je werkt hard maar vooral consistent aan je doelen.

Na verloop van tijd, heb je plotseling je doelen gehaald.

Succes kun je afdwingen, als je maar hard genoeg wil werken. Een strategie zorgt ervoor dat je vanaf het begin werkt aan de juiste dingen en dat je je voortgang kunt bijhouden.

Bij Timbee werken we graag aan de beste strategie voor jouw online marketing succes. Of het nu gaat om een allesoverkoepelende marketingstrategie, een gerichte SEO strategie of social media strategie, wij helpen je graag bij het bepalen van je koers.

Contact opnemen

Online marketing strategie

Daarom heb je een internet marketing strategie nodig

Een goede strategie geeft richting en zorgt voor meer resultaat. Door een duidelijk strategie te bepalen, ben je verplicht keuzes te maken. Deze keuzes zorgen ervoor dat je niet alles op iedereen richt, maar dat je heel specifiek gebruik maakt van een online marketing plan. Dit zorgt ervoor dat je de juiste doelgroep op de juiste manier aan kunt spreken, wat uiteindelijk zorgt voor meer resultaat.

Samenwerken met de klant

Uiteraard ken jij jouw organisatie en de doelgroep het best. Daarom is een goede samenwerking van groot belang. Het bepalen van een online strategie doen wij niet alleen, maar doen wij samen met jou. We hebben de juiste input nodig, om tot een goede strategie te komen. Daarom betrekken wij onze klanten altijd heel nauw bij onze werkzaamheden. Samen met jou werken we voor het hoogst haalbare resultaat.

Testimonial Timbee 3

Analyseren van de huidige situatie

Een goede internet marketing strategie begint bij het analyseren van de huidige situatie. Wat wil je bereiken? Wie is de doelgroep? Waar is de doelgroep te bereiken? Welke online middelen passen bij mijn organisatie en bij mijn doelgroep? Allemaal vragen die beantwoord moeten zijn, voordat je een strategie kunt gaan ontwikkelen.

Wij helpen bij het ontwikkelen van een goede internet marketing strategie

Kom je er zelf niet uit om een goede internet marketing strategie te ontwikkelen? Schakel dan vandaag nog onze hulp in. Wij helpen je graag om meer online succes te behalen. Dat geldt natuurlijk ook voor specifiekere strategieën, denk aan:

Online Marketing Team Timbee

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Dat hangt ervan af welke dienst je bij ons afneemt. Wanneer we betaalde campagnes voor je inrichten, dan merk je direct resultaat. Wanneer je aan de slag gaat met SEO, dan duurt het gemiddeld tot 3 maanden voor je de eerste resultaten merkt.

Zet je strategie op met behulp van Timbee

Wil jij een doordachte aanpak om online succes te behalen? Schakel dan onze hulp in. Wij denken met je mee, helpen je bij het maken van keuzes en wijzen je in de goede richting. Zo weet je zeker dat je op het pad naar succes loopt.

Help me met mijn strategie