0318 - 209 439

Menu

Google Adwords is een advertentieplatform van Google waarbij je kunt adverteren binnen Google. Het unieke van Google Adwords is dat jouw advertentie wordt weergeven tussen de zoekresultaten van Google, waarbij je over het algemeen betaald per klik.  Op deze pagina lees je hoe je een Google Adwords campagne beheert, optimaliseert en hoe wij je daarbij kunnen helpen met een zoekwoorden onderzoek.

Google Adwords campagnes beheren doe je zo

Bij het beheren van Google Adwords campagnes is het belangrijkste om je campagne doelstellingen te monitoren. Het beheren van een Google Adwords campagne betekent dat je de statistieken monitort en waar nodig je campagne optimaliseert.  Bij het optimaliseren van je campagne is het belangrijk om voor een hoge kwaliteitsscore te zorgen. Google geeft je advertentie alleen bovenaan weer als jouw kwaliteitsscore (relevantie) hoger is dan die van de concurrentie. Om bovenaan te komen, of te blijven, geven we je alvast 3 tips om je Google Adwords campagne te optimaliseren.

3 tips om je Google Adwords campagne te optimaliseren

  • Tip 1: Richt Google Adwords landingspagina’s in. Door nieuwe bezoekers vanuit Google Adwords naar speciale, relevante landingspagina’s te verwijzen zal de kwaliteitsscore (relevantie) worden verhoogd.
  • Tip 2: Gebruik regio specifieke targeting om je doelgroep te bereiken.
  • Tip 3: Testen, testen en testen van je advertentieteksten. Roteer ze om te analyseren welke advertentietekst de meeste conversie voor je website oplevert.

Hulp bij Google Adwords

De ontwikkelingen binnen Google Adwords gaan razendsnel. Daarom begrijpen wij dat hulp bij het beheren en optimaliseren van jouw Google Adwords campagne een uitkomst kan zijn. Wanneer je kiest voor hulp bij Google Adwords, gaan we samen met jou op basis van de Adwords Scan een strategie behalen. De Google Adwords Scan zal inzicht geven in hoe je campagne op dit moment rendeert. Ben je nog niet gestart met Google Adwords? Bekijk de pagina over het opzetten van een Google Adwords campagne en start vandaag!

Google Adwords te complex? Besteed het uit!

Om je bedrijf sneller te laten groeien is het belangrijk om je Google Adwords campagnes telkens te optimaliseren. Het is zonde om je budget te verspillen aan irrelevante kliks en bezoekers. Google Adwords laten optimaliseren? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om maximaal rendement te behalen uit je website of webshop.

Onze specialist