0318 - 209 439

Menu

Google Adwords is een advertentieplatform van Google waarbij je kunt adverteren binnen Google. Het unieke van Google Adwords is dat jouw advertentie wordt weergeven tussen de zoekresultaten van Google, waarbij je over het algemeen betaald per klik.  Op deze pagina lees je hoe je een Google Adwords campagne kunt verbeteren en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Zo scannen wij Google Adwords campagnes

Om inzicht te krijgen in een lopende Google Adwords campagne zal onze specialist een scan uitvoeren op alle relevante punten. Er is vaak veel ruimte voor verbetering. Bij een Google Adwords scan zal er antwoord worden gegeven op de volgende vragen:

  • Worden alle mogelijkheden van mobiel adverteren via Google Adwords benut?
  • Kan er worden bespaart op bepaalde zoektermen?
  • Worden de advertenties op de juiste momenten weergegeven?
  • Welke netwerken zijn er nog onbenut?
  • Hoeveel groei er nog mogelijk is met je Google Adwords campagne?

Krijg inzicht met onze Google Adwords scan

Google Adwords is een effectieve manier om de conversie van je website te verhogen. Aangezien het verhogen van conversie de voornaamste reden is dat je gestart bent, is het van belang dat je deze doelstellingen ook behaald. Met onze Google Adwords scan kunnen wij jou inzicht geven in hoe je de Adwords campagne kunt verbeteren om vervolgens de doelstellingen van je campagne ruimschoots te behalen. een zoekwoorden onderzoek is van groots belang bij een Adwords campagne.

Maak kennis met onze Google Adwords specialist

Om een Google Adwords scan uit te laten voeren adviseren wij je om contact op te nemen met onze Google Adwords campagne specialist. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat je het maximale rendement wilt halen uit je lopende Google Adwords campagne. Door de scan zul je inzicht krijgen in hoe je campagne presteert en waar we samen met jou aanpassingen kunnen doen om bijvoorbeeld de conversie doelstellingen van je campagne te behalen.

Onze specialist

"Ik help je om meer rendement uit Google Adwords te halen"

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Deze ondernemers maakten al eerder kennis met Timbee