0318 - 209 439

Menu

Google Adwords is adverteren op internet binnen de zoekmachine Google. Met zijn vele dagelijkse gebruikers is Google de grootste zoekmachine. Veel organisaties vinden Google Adwords te duur en te ingewikkeld. Dit is zonde, want je kunt juist veel resultaat behalen door online adverteren met Google Adwords.

Waarom je zou adverteren via Google

Via Google AdWords kun je een groot publiek bereiken. Je betaalt alleen wanneer er ook daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt. Je betaalt dus alleen voor resultaat. Je adverteert op basis van zoektermen en je staat direct op de eerste pagina binnen Google. Met Google AdWords behaal je snel resultaat en onze sea specialist weet er alles vanaf.

Hoe AdWords werkt

De eerste stap is het vinden van relevante zoektermen. Hier helpen wij je graag bij met een zoekwoorden onderzoek. Het is namelijk belangrijk om doelgericht te adverteren, om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Specifieke zoektermen zijn belangrijk, want dan weet je zeker dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Het voordeel van Google AdWords ten opzichte van SEO, is dat je direct op de eerste pagina in Google komt te staan. Het nadeel is dat je zonder budget niet zichtbaar (meer) bent. Onze AdWords Specialist houdt ook dat soort dingen in de gaten. Je betaalt dus nooit meer dan je wilt.

Website optimalisatie voor het beste resultaat

Of je helemaal op de eerste positie in Google komt te staan, hangt af van meerdere factoren. Het hangt er vanaf hoeveel je betaalt per klik, maar ook hoe goed je website en landingspagina’s zijn geoptimaliseerd. Hoe beter je website geoptimaliseerd is, des te groter is de kans dat je op positie één komt te staan.

Start vandaag nog met AdWords

Je wilt graag beginnen met AdWords, want je wilt meer bezoekers naar je website en hierdoor meer uit je website halen. Of je hebt nu al een Adwords Campagne lopen, maar denkt dat het beter kan (AdWords Scan!) ? Bij Timbee online marketing Veenendaal zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, waardoor we je kunnen helpen een zo hoog mogelijk resultaat te behalen binnen AdWords. De AdWords Specialisten van Timbee richten de campagnes voor je in en monitoren de resultaten. Zij sturen bij waar nodig en helpen jou het beste resultaat te behalen. Laat uw AdWords uitbesteden bij Timbee! Neem vandaag nog contact op en start met AdWords.

Google Adwords Campagne starten?

Vertel ons meer over jouw bedrijf, zodat wij jou kunnen helpen!
  • Bijvoorbeeld: (Over ons, locatie, motto)
  • Bijvoorbeeld: (Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service)
  • Bijvoorbeeld: (Lokaal, landelijk, mobiel, desktop)
  • Bijvoorbeeld: (Meer bezoekers, meer conversie, langere sessieduur)

Geen antwoord op alle vragen gekregen? Neem dan nu contact met ons op!

Onze Adwords specialist

"Ik maak samen met jou een Google AdWords strategie"