Structurele webanalyse

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Structurele webanalyse betekent het op een vast moment ontvangen van een analyse die inzicht geeft in je website. Is het aantal bezoekers gegroeid? Sta ik op nummer 1 in Google op de voor mij meest relevante zoektermen? Welke pagina’s worden er het best bezocht? Door de structurele webanalyse van Timbee kun je sneller inspelen op de online behoefte van de klant om zo te gaan voor het maximale resultaat.  Op deze pagina leggen we uit hoe structurele webanalyse werkt en hoe Timbee je daarbij helpt.

Hieruit bestaat een webanalyse

  • Inzicht in het aantal bezoekers
  • Waar komen je bezoekers vandaan?
  • Hoe hoog scoor je met relevante zoektermen in Google?
  • Is je website technisch goed ingericht voor een hoge ranking in Google?
  • Op welke zoektermen is ruimte voor groei?
  • Hoe heeft de website de afgelopen periode in het algemeen gepresteerd?

Webanalyse met Google Analytics

Google Analytics is wereldwijd het meest uitgebreide en gebruikte programma voor het maken van webanalyses. Google Analytics heeft honderden mogelijkheden die ervoor zorgen dat je inzicht krijgt in hoe je website presteert. Omdat je met Google Analytics ook doelen kunt instellen krijg je met een webanalyse inzicht in of die doelen bereikt zijn en waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Voor een webanalyse is het van belang dat je te weten krijgt wat je wilt weten om vervolgens samen met Timbee te gaan voor het maximale resultaat van je website.

Structurele webanalyse door Timbee

Om je bedrijf sneller te laten groeien is het ontvangen van een structurele webanalyse  belangrijk om inzicht te krijgen in hoe je website presteert. Starten met structurele webanalyse? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om voor jouw website te beginnen met een structurele webanalyse.

 

terug naar Web Analytics