Beginnen met conversie optimalisatie

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Conversie optimalisatie is het zo gemakkelijk en plezierig inrichten van je website om een bezoeker van zijn bestemmingspagina over te laten gaan tot conversie. Bij conversie optimalisatie onderzoek en ontdek je welke knelpunten de huidige bezoeker op de website ervaart. Op deze pagina vertellen we je hoe je kunt beginnen met conversie optimalisatie en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Zo begin je met conversie optimalisatie

  • Stap 1: Onderzoeken. Om te starten met conversie optimalisatie is het belangrijk om, aan de hand van onderzoek, inzicht te krijgen in de huidige resultaten van je website. Hoeveel bezoekers heb je? Waar komen deze bezoekers vandaan en wat doen deze bezoekers op de website?
  • Stap 2: Testen. Door aanpassing aan de website, zoals het toevoegen van call-to-actions of het toevoegen van content, kan door te testen elke bezoeker worden geanalyseerd en worden omgezet in conversie.
  • Stap 3: Resultaat! Door het meten van de conversie in Google Analytics kunnen we zien wat het resultaat is.

De route van de bezoeker

Conversie optimalisatie start ook bij het volgen van de route van een bezoeker. Tijdens het onderzoeken van je website zien we waar huidige bezoekers vandaan komen en waar ze naar toegaan. Om je bezoeker over te laten gaan op conversie is het bepalen van de route belangrijk. Wil je een bezoeker van de homepagina naar een diensten pagina laten gaan, of juist naar een project pagina? De route van de bezoeker bepaalt uiteindelijk of een bezoeker overgaat tot conversie.

Bereik je online doelstellingen

Bij conversie optimalisatie draait het om het behalen van doelstellingen op het gebied van conversie. Vooraf zullen we samen de conversie doelstellingen bepalen om deze te kunnen meten. Een conversie op de website kan voor elk bedrijf anders zijn. Waar het ene bedrijf het opvragen van een route beschrijving naar de showroom als conversie definieert, is er bij het andere bedrijf pas een conversie als het offerte formulier ingevuld is. Het bereiken van je online doelstellingen is de uitdaging op het gebied van conversie optimalisatie.

Start met conversie optimalisatie

Om je bedrijf sneller te laten groeien is het starten met conversie optimalisatie van essentieel belang. Starten met conversie optimalisatie? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om te starten met conversie optimalisatie.