Over Van Laar Tuinen  

Meer dan 70 jaar is Hoveniersbedrijf Van Laar bezig met groen in en rond jouw leefomgeving. Door de jaren heen heeft Van Laar Tuinen zich gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Dit doet Van Laar Tuinen voor zowel de particulier als de zakelijke tuin. De ervaren hoveniers van Van Laar Tuinen zijn een begrip in de vallei regio en staan voor je klaar als het gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinadvies.

Van Laar tuinen

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website, hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google en hoe de doelgroep beter bereikt kon worden. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Om meer klanten voor de opdrachtgever te realiseren zal er worden ingezet op zoekmachine optimalisatie. Daarnaast worden Facebook advertenties ingezet om te gaan voor een maximale resultaat.

Domein autoriteit van 18 in juni naar 21 in juli

Het resultaat

Timbee heeft voor Van Laar Tuinen diverse werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van Van Laar Tuinen beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft Van Laar Tuinen binnen een half jaar een groei doorgemaakt van 35% in het unieke bezoekers op de website.

Van Laar tuinen