Over Technischeprodukten.nl  

Technischeprodukten.nl is de specialist op het gebied van technischeprodukten zoals lijmen, kitten, boren en technische sprays. Door het grote aanbod, snelle levertijd en gratis verzending is Technischeprodukten.nl de webshop waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een hittebestendige siliconenkit of een betonboor. Het team van Technischeprodukten staat klaar voor alle klanten uit de industrie, techniek of de bouw.

Technische produkten

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn webshop, hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google en hoe de doelgroep beter bereikt kon worden. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Om meer klanten voor de opdrachtgever te realiseren zal er worden ingezet op zoekmachine optimalisatie. Daarnaast worden Facebook advertenties ingezet om te gaan voor een maximale resultaat.

Hoger in Google: Chemisch Anker op 7

Zoekterm Siliconenkit Aanbrengen op 1

Groei aantal unieke bezoekers: 36%

Het resultaat

Timbee heeft voor Technische Produkten.nl verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van Technische Produkten.nl beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft Technische Produkten.nl binnen een half jaar een groei doorgemaakt van 36% in het unieke bezoekers op de website.

Technische produkten