Over PMI Rembrandt

Paramedisch Instituut Rembrandt is de fysiopraktijk in Veenendaal waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen. Bij Paramedisch Instituut Rembrandt staat er een team van 11 specialisten voor je klaar om je te helpen met een sportblessure of bijvoorbeeld als je pijn in je kaak hebt. Op de website van Paramedisch Instituut Rembrandt kun je gemakkelijk een afspraak maken om geholpen te worden door de beste specialisten op het gebied van fysiotherapie in Veenendaal.

PMI Rembrandt

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij zijn huidige cliënten en mogelijk nieuwe cliënten online het beste kon helpen en kon bereiken. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen en om een Google Adwords campagne op te zetten.

Naast zoekmachine optimalisatie en Google Adwords wilde de opdrachtgever de cliënt handreikingen geven met website. Door het toevoegen van relevante en specialistische content en ervoor te zorgen dat de cliënt gemakkelijk in contact kan komen met de specialist zal de cliënt de website als toegevoegde waarde ervaren.

Zoekterm Dry Needling gestegen met 13 plekken in Google

Het resultaat

Timbee heeft voor PMI Rembrandt verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat PMI Rembrandt beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft PMI Rembrandt binnen een jaar een groei doorgemaakt van 224% in het aantal unieke bezoekers op de website.

PMI Rembrandt