Over MKB Salarisadviseurs 

De salarisadviseurs van MKB Salarisadviseurs zijn specialisten op het gebied van salarisadministratie. Door vaste lagen prijzen per loonstrook aan te houden is MKB Salarisadviseurs het bedrijf waar je als ondernemer de salarisadministratie kunt uitbesteden. Met persoonlijke aandacht en kennis van zaken zullen de ervaren salarisadviseurs elke maand de salarisadministratie uit handen nemen.

 

MKB Salarisadviseurs

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website, hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google en hoe de doelgroep beter bereikt kon worden. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Om meer klanten voor de opdrachtgever te realiseren zal er worden ingezet op zoekmachine optimalisatie. Daarnaast zal Google Adwords worden ingezet om te gaan voor een maximale resultaat.

Groei aantal bezoekers 284%

Zoekterm Salarisadministratie op 3

Conversie % Adwords campagne 2,27%

Het resultaat

Timbee heeft voor MKB Salarisadviseurs diverse werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van MKB Salarisadviseurs beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft MKB Salarisadviseurs binnen een jaar een groei doorgemaakt van 284% in het unieke bezoekers op de website.

MKB Salarisadviseurs