Meer (online) zichtbaarheid voor Stoffeerderij Van Viegen

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Stoffeerderij Van Viegen is een stoffeerderij uit Veenendaal gericht op het (her)stofferen van interieurs, meubels, campers, caravans en boten.

De vraag van de klant

Stoffeerderij Van Viegen kwam bij ons met de vraag om meer online zichtbaar te worden, zodat klanten hen online weten te vinden.

De doelen die we gesteld hebben

Voor Stoffeerderij Van Viegen richtten we ons op de organische vindbaarheid in Google. We zorgden ervoor dat ze met belangrijke zoekwoorden hoger in Google kwamen, zodat de website beter vindbaar is in Google en er meer bezoekers naar de website komen. Vooral lokale vindbaarheid was hierbij erg belangrijk.

Daarnaast hebben we ons gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring op de website. Door deze te verbeteren, gaan bezoekers sneller tot converteren over.

Online marketing werkzaamheden die we uitgevoerd hebben

Voor elke SEO-focuszoekterm hebben we een goede landingspagina geschreven. Daarnaast hebben we veel technische SEO optimalisaties uitgevoerd.

Ook zijn we aan de slag gegaan met het verbeteren van de gebruikerservaring. Aangezien de site van Stoffeerderij Van Viegen vrij oud was en we zagen dat de SEO-resultaten en conversies daardoor ook uitbleven, hebben wij geadviseerd om een nieuwe website te laten maken.

Concreet betekent dit dat we de volgende werkzaamheden hebben uitgevoerd:

  • Begeleiding bij het ontwerp en de realisatie van de nieuwe website
  • Overzetten van oude content naar de nieuwe site
  • Updaten van huidige content
  • Foto’s (laten) maken op locatie
  • Optimaliseren en uitbreiden van de SEO landingspagina’s

Het resultaat

Sinds de komst van de nieuwe website en het uitvoeren van de extra SEO-optimalisaties zien we dat de resultaten van Stoffeerderij Van Viegen flink stijgen.

Stoffeerderij Van Viegen staat op dit moment met 23 relevante zoekwoorden in de top 3, waarvan er 8 op positie 1 staan. Dit zijn zoekwoorden als ‘bank bekleden’, ‘bank opnieuw bekleden’, ‘bank opnieuw stofferen’, ‘bekleden stoelen’ en ‘stoel laten bekleden’.

Door deze hoge posities zagen we een stijging van 45% in het organische verkeer vergeleken met het voorgaande jaar.

Resultaten waar zowel wij als de klant uiteraard erg enthousiast van worden! Wil jij ook zulke resultaten halen? Besteed je online marketing aan ons uit! We doen je graag een voorstel.

Dit zegt de klant

“Sinds wij gebruik maken van de diensten van Timbee bereiken wij meer van onze doelgroep dan ooit te voren. We zijn erg tevreden over hun werk en kunnen ze van harte aanbevelen.“

Stoffeerderij Van Viegen staat met 23 relevante zoektermen in de top 3

Het organische verkeer is gestegen met 45%

Stoffeerderij Van Viegen staat met 8 relevante zoektermen op positie 1