Meer (online) zichtbaarheid voor Accordo

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend: 0318 – 209 439

Accordo is een notariskantoor in Amersfoort, gespecialiseerd in onder andere ondernemingsrecht en familierecht.

logo Accordo

De vraag van de klant

Accordo kwam bij ons met de vraag om meer online zichtbaar te worden, zodat klanten hen online weten te vinden.

De doelen die we gesteld hebben

Voor Accordo richten we ons op het verbeteren van de organische vindbaarheid (SEO) en zorgen we voor extra vindbaarheid in Google door te adverteren binnen Google Ads. Voor zowel de organische vindbaarheid als de betaalde vindbaarheid stellen we aan het begin van elk jaar doelen op.

In overleg met de klant stelden we een aantal focuszoektermen op. Dit zijn de zoektermen waar we ons op richten tijdens het uitvoeren van de SEO-optimalisatie.

Voor Google Ads waren de hoofddoelen het verlagen van de kosten/conversie en het verhogen van het conversiepercentage. Daarnaast het verhogen van de doorklikratio (CTR).

Online marketing werkzaamheden die we uitgevoerd hebben

Qua SEO hebben we voor elke focuszoekterm een goede landingspagina geschreven en eventuele oude content geüpdatet. Daarnaast hebben we veel technische SEO optimalisaties uitgevoerd. Ook zijn we aan de slag gegaan met interne linkbuilding en content optimalisatie websitebreed.

Bij Google Ads hebben we onder andere de indeling van het Ads account verbeterd, de advertentieteksten verbeterd en de landingspagina’s geoptimaliseerd.

Het resultaat

Accordo staat met 5 focuszoektermen binnen de top 5, waarvan er 2 (met een totaal zoekvolume van ruim 700 per maand) op de eerste positie staan. Het organische verkeer is in 2020 met 40,75% gestegen ten opzichte van 2019.

In Google Ads zijn de kosten per conversie gedaald met 47% naar minder dan €10,-. Daarnaast is het conversiepercentage gestegen van 7,6% naar ruim 11%. Dit uiteraard met behoud van dezelfde conversiedoelen.

Resultaten waar zowel wij als de klant uiteraard erg enthousiast van worden! Wil jij ook zulke resultaten halen? Besteed je online marketing aan ons uit! We doen je graag een voorstel.

Het organische verkeer is gestegen met 40,75%

Het conversiepercentage in Google Ads steeg van 7,6% naar ruim 11%

De kosten per conversie zijn gedaald met 47%