Het succes van Inspectus

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Inspectus is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van asbest. Inspectus is de specialist als het gaat om het inventariseren van asbest, het opstellen van asbest rapportage of het opleiden van uw medewerkers om asbest te herkennen. Inspectus is een gecertificeerd expert om de asbest bij u te inventariseren, om vervolgens ook te begeleiden bij de asbestsanering. Zoals bijna elk bedrijf, wil ook Inspectus meer succes behalen via het internet. Daarvoor kwamen zij bij ons.

De Timbee methode

Als multidisciplinair marketingbureau werden wij direct enthousiast om Inspectus te helpen. Wij hebben besloten om op meerdere fronten te werken aan het verhogen van de omzet, websitebezoekers en conversies.

SEO voor organische vindbaarheid

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent dat de website en de content zo wordt ingericht, dat deze makkelijk op Google gevonden kan worden. Bij Timbee doen wij dit volgens een beproefde methode. Inspectus.nl staat inmiddels met 22 zoekwoorden op de eerste pagina in Google.

SEA: advertenties die converteren

Onze Google Ads specialist ging aan de slag met effectieve advertenties die resulteren in veel aankopen en daarmee een hogere omzet. Door te blijven testen en optimaliseren werd al snel een winnende strategie gevonden.

Google Ads resultaat

Zo is te zien dat het aantal klikken en transacties behoorlijk gestegen is. Tegelijkertijd konden we de kosten per conversie bijna halveren. Daardoor blijft een veel groter gedeelte van de marge over.

Het resultaat mag er zijn

Onze aanpak werpt zijn vruchten af. In een periode van vier maanden (1 januari t/m 27 april 2020) hebben we de volgende resultaten bereikt:

Online marketing resultaat in 2020

Een sessie is één bezoek aan de website. Je ziet dat het aantal sessies hoger is dan het aantal bezoekers. Dat komt doordat sommige bezoekers vaker op de website komen.

De conversieratio betekent hoeveel mensen van het totale aantal bezoekers daadwerkelijk een bestelling plaatst. Je ziet dat ook dat flink gestegen is, met 0.72 procentpunt. Uiteraard is daarmee de omzet ook flink gestegen. Uit privacy overwegingen zijn de precieze cijfers m.b.t. de omzet achterwege gelaten.

Ga voor succes, ga voor Timbee

Timbee staat voor Transparante Internet Marketing. Dat betekent dat je altijd inzicht hebt in onze werkzaamheden en onze resultaten. Ook als het een keer wat minder goed gaat. Dat vinden wij heel gewoon. Vind jij dat ook heel gewoon? Dan weten wij zeker dat we bij elkaar passen. Neem in dat geval contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inspectus.nl staat inmiddels voor met 22 zoekwoorden op de eerste pagina in Google