Over Inspectus  

Inspectus is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van asbest. Inspectus is de specialist als het gaat om het inventariseren van asbest, het opstellen van asbest rapportage of het opleiden van uw medewerkers om asbest te herkennen. Inspectus is een gecertificeerd expert om de asbest bij u te inventariseren, om vervolgens ook te begeleiden bij de asbestsanering.

 

Inspectus

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website en hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Naast zoekmachine optimalisatie wilde de opdrachtgever een nieuwe website om nieuwe klanten te genereren. Om meer klanten voor de opdrachtgever te generen zal er een nieuwe website ontworpen worden om te gaan voor het maximale resultaat.

Bouncepercentage gezakt van 58,43% in juni naar 11,83% in juli

Het resultaat

Timbee heeft voor Inspectus verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat Inspectus beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft Inspectus binnen een twee maanden tijd een groei doorgemaakt van 65% in het unieke bezoekers op de nieuwe SEO vriendelijke website.

Inspectus