0318 - 209 439

Menu

Over Ginkelgroep

De koninklijke Ginkelgroep is sinds 1903 een hoveniersbedrijf waar vandaag de dag 175 duurzaamheid werkers met plezier werken aan het vergroenen van de privé, zakelijke of openbare omgeving. De koninklijke Ginkelgroep is actief met het duurzaam vergroenen van de leefruimte en van gebouwen. Door de jarenlange ervaring kun je bij de koninklijke Ginkelgroep terecht voor bijvoorbeeld het aanleggen van een zwemvijver of voor het onderhoud van het groen in de openbare leefruimte.

Hoveniersbedrijf De Koninklijke Ginkel Groep

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website en hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Naast zoekmachine optimalisatie wilde de opdrachtgever direct nieuwe klanten te genereren. Om direct meer klanten voor de opdrachtgever te generen zal er een Google Adwords campagne worden opgezet om te gaan voor het maximale resultaat.

Het totaal aantal websitesessies is gestegen met 20% ten opzichte van vorige maand

Het resultaat

Timbee heeft voor de Koninklijke Ginkelgroep verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van de Ginkelgroep beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft de Koninklijke Ginkelgroep binnen een jaar een groei doorgemaakt van 63% in het unieke bezoekers op de website.

Hoveniersbedrijf De Koninklijke Ginkel Groep