Het succes van De Koninklijke Ginkel Groep

Wij staan open voor jouw ambitie

Bel ons vrijblijvend:
0318 – 209 439

Koninklijke Ginkel Groep (KGG) is één van de grotere hoveniersbedrijven uit de regio. Zij helpen hun klanten met prachtige tuinen, dakterrassen, natuurlijke zwemvijvers, groene wanden en meer. Zij kwamen bij Timbee met de vraag om de naamsbekendheid, het aantal klanten en daarmee de omzet te verhogen.

De Timbee methode

Als multidisciplinair marketingbureau past deze vraag precies in ons straatje. Wij hebben besloten om deze vraag op meerdere fronten aan te pakken.

SEO voor organische vindbaarheid

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent dat de website en de content zo wordt ingericht, dat deze makkelijk op Google gevonden kan worden. Bij Timbee doen wij dit volgens een beproefde methode. Het is voor KGG belangrijk om goed via Google gevonden te worden. Wij hebben daarom focus aangebracht op de belangrijkste zoekwoorden. Dat heeft al wat mooie resultaten opgeleverd. Hieronder slechts een kleine greep.

Overzicht van SEO successen voor Ginkel Groep

De stijging in Google zorgt er natuurlijk voor dat meer mensen op de website van KGG terecht komen.

SEA: advertenties die converteren

Onze Google Ads specialist ging aan de slag met effectieve advertenties die resulteren in veel offerte aanvragen en daarmee een hogere omzet. Door te blijven testen en optimaliseren werd al snel een winnende strategie gevonden. Onderstaande screenshot komt uit Google Analytics. In onderstaand screenshot wordt de periode januari 2020 t/m april 2020 vergeleken met september 2019 t/m december 2019, twee perioden van 4 maanden achter elkaar. Vanuit privacy overwegingen zijn de absolute cijfers onzichtbaar gemaakt.

SEA succces Ginkel Groep

Zo is te zien dat het aantal conversies en de waarde van de afspraken die vanuit Google ads komen, behoorlijk gestegen.

Het resultaat mag er zijn

Onze aanpak werpt zijn vruchten af. In onderstaand screenshot wordt de periode januari 2020 t/m april 2020 vergeleken met september 2019 t/m december 2019, twee perioden van 4 maanden achter elkaar. Vanuit privacy overwegingen zijn de absolute cijfers onzichtbaar gemaakt.

Resultaat voor Ginkel Groep

Zoals je ziet, is het aantal gemaakte afspraken flink verhoogd. Uiteraard is daarmee de omzet ook flink gestegen. Uit privacy overwegingen zijn de precieze cijfers m.b.t. de omzet achterwege gelaten.

Hoveniersbedrijf De Koninklijke Ginkel Groep

Ga voor succes, ga voor Timbee

Timbee staat voor Transparante Internet Marketing. Dat betekent dat je altijd inzicht hebt in onze werkzaamheden en onze resultaten. Ook als het een keer wat minder goed gaat. Dat vinden wij heel gewoon. Vind jij dat ook heel gewoon? Dan weten wij zeker dat we bij elkaar passen. Neem in dat geval contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

De Koninklijke Ginkel Groep steeg van positie 52 naar positie 10 in Google met een zoekvolume van 2.900 per maand

Het aantal gemaakte afspraken via de website steeg met 37,5% ten opzichte van de periode daarvoor

De Koninklijke Ginkel Groep staat met de zoekterm 'groenonderhoud' op de eerste plek in Google