GEO-Energie is de specialist op het gebied van warmtepompen. Al ruim 20 jaar hebben ze bewezen dat ze een betrouwbare partij zijn waar je een warmtepomp kunt kopen en laten installeren. Van de keuze voor welke warmtepomp het beste bij jouw situatie past tot aan de installatie biedt GEO-Energie je de totaaloplossing om eindeloos rendement te halen uit jouw warmtepomp.

GEO-Energie op de computer

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website en hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Naast zoekmachine optimalisatie wilde de opdrachtgever meer klanten genereren via de website. Om meer klanten voor de opdrachtgever te generen zal er conversie optimalisatie toegepast worden om te gaan voor het maximale resultaat.

Zoekterm Aardwarmtepomp op 1

Zoekterm Warmtepomp kopen op 4

Groei aantal unieke bezoekers 71%

Het resultaat

Timbee heeft voor GEO-Energie verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van GEO-Energie beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft GEO-Energie binnen een half jaar een groei doorgemaakt van 71% in het unieke bezoekers op de website.

GEO-Energie responsive op tablet