Over Energielabel voor uw Bedrijf  

Energielabel voor uw bedrijf is de specialist op het gebied van energielabels voor bedrijfpanden. Met een team van ervaren energieadviseurs verzorgt Energielabelvooruwbedrijf.nl landelijk energielabels voor winkels, bedrijfsgebouwen, kantoorpanden en utiliteitsgebouwen. Omdat je een energielabel online gemakkelijk kunt aanvragen kun je het energielabel al binnen slechts 1 week regelen. Energielabelvooruwbedrijf.nl werkt met vast lage prijzen, door heel Nederland voor elk type bedrijfspand.  

Energielabel voor uw bedrijf

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn website en hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Om meer klanten voor de opdrachtgever zal er worden ingezet op zoekmachine optimalisatie en conversieoptimalisatie om te gaan voor het maximale resultaat.

Zoekterm Energielabel Bedrijf op 1

Groei aantal conversies 13,33%

Conversie % LinkedIn campagne 4,1%

Het resultaat

Timbee heeft voor Energielabelvooruwbedrijf.nl verschillende werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de website van Energielabel voor uw Bedrijf beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft Energielabel voor uw Bedrijf binnen een jaar 19 top 10 posities binnen Google Nederland op relevante zoektermen.

Energielabel voor uw bedrijf