Over Bas Kantoormeubelen

Bas Kantoormeubelen is de specialist op het gebied van kantoorinrichting. BAS Kantoormeubelen biedt een compleet assortiment. Of je nu ergonomische bureaustoelen, bureaus, gewone stoelen, kerkstoelen en kasten zoekt of speurt naar een partner voor inrichting van directiekamers, vergaderruimtes, ontvangstruimtes en bedrijfskantines.

Bas kantoormeubelen

Vraag vanuit de opdrachtgever

De opdrachtgever vroeg zich af hoe hij meer klanten kon krijgen vanuit zijn webshop, hoe hij beter gevonden kon worden binnen de zoekmachine Google en hoe de doelgroep beter bereikt kon worden. Timbee is door de opdrachtgever gevraagd om een zoektermen analyse te maken om vervolgens de belangrijkste en meest relevante zoektermen hoger in Google te krijgen. Om meer klanten voor de opdrachtgever te realiseren zal er worden ingezet op zoekmachine optimalisatie. Daarnaast wordt Google Adwords ingezet om te gaan voor een maximale resultaat.

Zoekterm Kantoormeubelen landelijk op 9

Zoekterm Ergonomisch Bureaustoel op 1

Groei aantal unieke bezoekers 31%

Het resultaat

Timbee heeft voor Bas Kantoormeubelen diverse werkzaamheden uitgevoerd die ervoor hebben gezorgd dat de webshop van Bas Kantoormeubelen beter vindbaar is in Google. Door de goede vindbaarheid binnen Google heeft Bas Kantoormeubelen binnen een half jaar een groei doorgemaakt van 31% in het unieke bezoekers op de website.

Bas kantoormeubelen